Thursday, December 11, 2008

aPa yG DiRaNcAnG x mEnJd...aPa yG x DiRaNcAnG mEnJd..

Bismillah.....
Assalamualaikum.....

Hari ni, hari raya ke3...
ana n kak ah rancang nk p kangaq..ana ni suka nek keta jer.kak ah nk beli brg sket.bukan brg ana pon....dri ari raya first lg ana ajak kak ah p kangaq dia asyik tangguh jerk....
huhu...ana pon dah bosan...tb2 pg td dia ajak p kangaq teman dia ler...pastu dia kata nk p kul 11...ana pon ok jer..pastu dia kata kul 12....ok la kul 12 pon...
pastu dia kata lps zohor sbb mak suh dia masak...ana pon ok jer sbb ana ngantok nk tdoq dlu..ahaks..
pastu dia kata kul 3...ana pon iye la...pastu kul 3.30...ana pon kata ye la!!!
dah ana siap suma ana pon buzz la dia kat YM....bilik dia selang 1 bilik je dgn ana..hehe..tp chat guna YM jgk..malaih p bilik dia....erm...pastu dia x jwb..ana buzz punya buzz pon x jwb..ana p ar bilik dia...buka2 pintu tgk2 dia dok TDOQ!
adeh....sabaq ja...dia kata ok2...tggu dia siap..ana pon kata baik..........
lps tu dia tnya nk p lps asar x?amboihhh...tangguh punya tangguh lps asar plak dah ok jer la sbb wk2 tu dah kul 4....dah solat asar kak wa plak kata ramai org dekat kangar sbb dia bru balek dri kangar...erm...adehh...
kak ah tnya ana nk p k x..ana ikut je tp nmpk mcm kak ah berat hati nk p...mak pon suh p esk...ana pon kata ok la..huhu...buat penat siap jer...tb2 kak jah pgl kak ah p bilik dia da meeting sket...kui3...kak ah pon habaq dekat ana apa yg kak jah habaq....kak ah,kak jah n ana pon bertindak menjalankn misi org bujang...haha...kak wa x leh ikut dia dah kawen...kui3...gurau jerk...
rupa2nya..kak jah nk p airport jmpa angah....mula2 kmi p kdai dlu...kak jah nk p yen gallery nk beli adiah kat angah...huhu...
ana itut kak ah p hari2...kui3...ana x bwk kuaq duit satu sen pon....
lps tu kmi suma p masjid putra nk smbhyg maghrib...after that kmi p mai cafe sbb kak ajh dahaga nk beli ayaq...kat mai cafe kak jah habaq sebenaqnya angah majok sbb kak jah x nk p jmpa angah sblom angah balek n9 sb dia keja sana so kak jah nk p airport utk memujuk si angah....ana tetap x bwm kuaq duit...kui3..org blanja...
pastu bru bertolak nk p airport sultan abdul halim jitra kedah.....dah smpai ana n kak ah tggu dlm keta jer...dah selesai kmi p KFC kat kangar...hehe..mula2 nk beli wedges jerk....tetb2 jd byk....huhu.....x pe kak jah blanja lagik....dah smpai tgk suma org tdoq dah kui3.....KFC tu mkn esk la kot..ana n kak ah mkn kenyang dah...ngeee~
thanx ek to all my sisters sbb diorg slalu tgl n bg mcm2 kat ana...terutamanya makanan...depa tau ana suka mkn!!!hahahaha....
k la....malaih nk tulih pjg2....esk mlm dah mula tusyen english...uwaa!!!
homework x siap g...ahakz...

nite....assalamualaikum

1 comment:

  1. hy ana,
    xckap kt afza pown ampa ad blog noe..
    ermm..

    ReplyDelete