Thursday, April 30, 2009

TAG DRI KAK MASYAM!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum...
Bismillah...

huhu...bru prasan ana diTAG.....kak masyah si idah mmg nk kena cubit...ngeee~
tag kak jijah ana x jwb x pa nooo?ni sbb bosan....so jwb je la....ngeee~

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

kak idah la kot....haha....knai dri nasyidfm la...kak idah suka usik org...kak idah ni masyam tp comey!!!!!!!!!!!!!ngeeeeeee~
apa lg ek?kak idah ni baik....dia ni peminat UNIC....x abeh2 dgn UNIC...satu lg kak idah ni suka kaler pink...pink sokmo....mcm pink phanter....wakakaka!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

~suka mkn~
~suka tgk tv~
~suka nyanyi~
~suka cri psai dgn kwn n kakak~
~suka dgr lagu ~
~suka math~
~seorg yg mudah marah tp cepat sejuk~
~seorg yg sensitif~
~mudah cemburu~
~suka tension2 tp relax gak (penin la plak)~

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda

~atikah~
~asyraf~
~man~
~shahril~
~kak hanna~
~kak aishun~

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

baikss!

daaaaaa~

1 comment:

  1. Kak Idah tu comel dan baek kan? :)

    ReplyDelete