Saturday, November 28, 2009

PaTaH HaTi...

Bismillah...
Assalamualaikum...

patah hati x leh sambung balik...hahaha...sedih2...
ana patah hati bkn sbb pape pon...juz sbb...............................................buah hati ana dah jd milik org len dlu!!!frustnyer.....ana dah lama dok usha "dia"....selalu tgk gmbr "dia"....nama "dia" x penah lekang dri mulut ana....ana selalu terbayang-bayang wajah "dia"...ohh...buah hati ku dikebas org!huh!!!melepas ana!sabaq2....

sejak mula ana terpandang "dia"....ana dah mula jatuh cinta...ana bertekad utk dptkn "dia"...
ana nk belajar bersungguh-sungguh supaya dpt idup bersama-sama "dia"...ana harap sgt kalau ana jd org yg berjaya dgn cemerlang insyaALLAH ana akan dpt memiliki "dia"...tp sayang...kini "dia" telah menjd milik org lain...saudara ku sndiri!!oh...sedihnya hati...pilu je rasa...
apakan daya...ana terlambat...bila ana selisih dgn "dia" kat luar or terserempak dgn "dia" mesti ana akan tersenyum dan hati ana akan berkata "ana sayang kamu...ana harap 1 ari nti kita dpt idup bersama-sama dgn bahagia":kiss:.....tp...kini sumanya terlambat!nasi sudah menjd bubur...tp sedap jgk kalo mkn bubur time demam ke...bubur mkn panas2...sedapnyaa...
kini ana hanya dpt tgk "dia" bahagia dgn insan tersebut...ana hanya dpt lihat dri jauh..."dia" masih belum pernah kenal ana...hanya ana je yg selalu mengambil berat pasal dia..kira 80% ana tau pasal "dia"...kami sering terserempak tp "dia" x kenal ana!huhu...."dia" penah tgk ana...tp "dia" x penah nk kenal ana...sedihnya!!:cry:

"dia" sangatlah kacak...hidup mewah...smart gilerr...macho!haha...ana sayang "dia"
mungkin hanya org yg idup mewah dan berilmu tggi yg dpt memiliki "dia".....tp ana?huh!ana dah tekad nk dptkn "dia"!!!tp kenapa semuanya terlambat?kenapa?kenapa?!!!
hati ana trus tetap ingin memilikinya sejak mula2 ana terjumpa dgnnya....tp skrg ana rasa kompius je...tp rasa syg,rindu,suka dan cinta masih ada kat "dia"......
eh eh...dah jiwang sgt ana ni...:flower:huhuk!!!sedihnya....

nk tahu sapa "dia"???????????:what:































TOYOTA CAMRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha...!!!x ingt ke post ana yg lepas2...ana syg sgt camry...ana mmg nk kn keta camry!
apa2 pon camry tetap dihati wlaupon ada jgk yg lebih macho seperti honda accord,honda city,bmw n seangkatan dengannya...

ana ni dah gilakn camry!!hehehe....mmg ramai dah org yg guna keta macho ni (camry) tp dlm kuarga ana blum ada...ana tekad ana nk!tp bila ari raya aji ritu mksu pulang ke umah tok dgn membwa keta camry!!!uwaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x best la mcm ni!haha....jeles btol.....ana try nk tukar buah hati ana tp rasa syg yg mendalam terhadap camry sukar dihapuskan...hehehe..........mksu ni beli la keta len...byk lagi...camry jgk dia berkenan...haiih...sabaq2....dah la warna favourite ana plak tu...grey!uwaaa!!!!sodeh bgt...
x pe2...ana blajar btoi2...kumpul duit...nti mesti da keta lg canggih pd zaman ana dewasa nti or keta camry yg lebih hensem!!!!!!hahahaha..!!!mula berangan dah~~

cayang ku!!!!!!

kacaknye cayang...huhu...miss u so much!

haha...ana suda mula merepek...ye la virus merepek merapu ni lama x dilepaskn sbb cuti skolh..kalo x ana lepaskn kat skolh...kat kwn2...hahaa....nti buka skolh byk la virus merepek ana terhimpun...kuang3....
k la..tu je nk tulis...hahaha...
kepada yg x suka merapu meraban ni x yah bca ler..

papai...
salam~
:wink:

2 comments:

  1. hayyaaaa..apa macam itu camry bole sampai sama lu punya maksu haa...

    ReplyDelete
  2. tu la...sy jgk manyak heran maa...

    ReplyDelete